← ГДЗ 3 клас Англійська мова Г.К. Мітчелл, М. Малкоґіанні 2020 

4. Year in, year out

zoom minus стор.56 (1) zoom plus

Page 56 Vocabulary. / Словничок.


kutia - кутя - кутя

honey - хані - мед

turkey - тєркі - індичка

Christmas pudding - крісмас падінг - Різдвяний пудинг

dinner - діне - вечеря

sugar - шугар - цукор

potato - потейто - картопля

 

Page 56 ex. 1 Listen and read. / Послухай та прочитай.


Айм Оксана енд Ай лив ін Київ. Тудей іс Крістмас Ів. Май фемелі енд Ай а ет хоум енд ві а хевін діне. Зеа а твелв діферент дішес ет зе Крістмас діне! Май фейворіт іс кутя. Ітс е світ грейн падін віз хоні саус. Ві а алсоу хевін узвар. Ітс е дрінк віз драід фрут, шугар ор хоні, енд воте.

Я Оксана, і я живу в Києві. Сьогодні Святвечір. Ми з родиною вдома і вечеряємо. На Різдвяній вечері є дванадцять різних страв! Моя улюблена - кутя. Це солодкий зерновий пудинг з медовим соусом. У нас також є узвар. Це напій із сухофруктами, цукром або медом та водою.


Май неймс Білл енд Ай лив ін Манчестер. Ай лов Крістмас бікоус ві хев е біг трі ін зе лівін рум енд зеа а лотс оф презенте анде іт! Он Крістмас Дей, ві оупен зе презентс енд іт ол тугезе. Ві хев торкі, роаст потейтос енд Крістмас падінг фо дізорт.

Мене звати Білл, і ми живемо в Манчестері. Я люблю Різдво, бо у нас у вітальні велике дерево, а під ним багато подарунків! На Різдво ми відкриваємо подарунки і їмо всі разом. У нас є індичка, смажена картопля та різдвяний пудинг на десерт.