← ГДЗ 8 клас Англійська мова О.Д. Карпюк 2021 8-й рік навчання

Lesson 1 Family and Friends

zoom minus p26ex1 zoom plus

Page 26 ex. 1 Read the letter and name all the people in June’s life

Ann has just come from holidays. Before going away she sent her address to a youth magazine called ‘Sugar’. When she got back home, she was very surprised to fi nd a letter.


Енн щойно повернулася з канікул. Перед тим як поїхати, вона надіслала свою адресу до молодіжного журналу «Sugar». Повернувшись додому, вона з великим подивом знайшла листа.

Сідней, 2 вересня.

Люба Енн, читаючи «Sugap>, я випадково побачила твою адресу, і вирішила тобі написати, бо в нас, здасться, багато спільного. У всякому разі, ми читаємо той самий журнал.

Мені 15 років, і я живу з батьками і братом в Сіднеї. Можна сказати, що я живу з батьками, проте бачу їх не дуже часто.

Моя мама працює в рекламній агенції. Думаю, що її робота набагато цікавіша за татову. У мене з нею дуже гарні стосунки, але іноді вона занадто [за мене] хвилюється.

Мій тато трохи роботоголік. Він працює у великому видавництві. Він працює до пізньої ночі і навіть у вихідні. Він хороший, проте, коли я йду гуляти, він хоче, щоб я поверталася не пізніше десятої години.

Я дуже люблю малювати, хочу бути дизайнером або ілюструвати дитячі книжки. Я навіть почала ходити на додаткові уроки малювання, і це дуже прикольно. Мій брат вважає, що в мене зовсім немає таланту, але це мій брат. Хай там як, він трохи неформал. Йому 18, але він досі проводить більшість часу на скейті. У нього є компанія друзів, які схиблені на цьому. Вони вважають себе крутими.

Він сподівається стати відомим музикантом. Він репетирує годинами, а решту часу дразнить мене. Зараз в нього екзамени. Він вдає, що готується, а сам грає в комп’ютерні ігри або дивиться відео.

Мою найкращу товаришку звуть Єва. Вона справжня подруга. Вона ніколи мене не підводить. Коли заняття в школі закінчуються, ми ходимо на пляж дивитися на віндсерферів. Один із хлопців мені дуже подобається. Єва каже, що він справжній жартівник. Його звуть Піт, але він навіть не помічає мене. Цими вихідними я збираюся з батьками спостерігати за птахами. Ми поїдемо до бушу з біноклями, спатимемо в наметах і розважатимемось досхочу. Єва їде з нами, і ми надолужимо час, обговорюючи новини. Поки -це все. Сподіваюсь отримати незабаром твого листа.

У завданні пропонується назвати людей з життя Джун. Див. впр. 4 с. 28.