← ГДЗ 8 клас Англійська мова О.Д. Карпюк 2021 8-й рік навчання

Lesson 1 What’s Your School Like?

zoom minus p71ex6 zoom plus

p. 71, ex. 6. Work in groups. Read the schoolchildren’s e-mails and talk about their schools. / Робота в групах. Прочитайте електронні листи школярів і розкажіть про їхні школи.


I live in the middle of Australia, and there isn’t a school near my house. I use my radio and the internet to study. A teacher sometimes visits me, too. I like doing projects and talking to other kids. The internet is a great thing! We have a web camera, so I can see Science experiments and other things. I don’t have to sit in a classroom and keep quiet. In two years I am going to the boarding school and will spend more time with other kids. Best wishes.

Daniel
 

Я живу в центрі Австралії, і поблизу мого будинку немає школи. Я використовую своє радіо та Інтернет для навчання. До мене іноді заходить вчитель. Мені подобається робити проекти та спілкуватися з іншими дітьми. Інтернет - це чудова річ! У нас є веб-камера, тож я можу бачити наукові експерименти та інші речі. Мені не потрібно сидіти в класі і мовчати. Через два роки я піду до школи-інтернату і буду більше часу проводити з іншими дітьми. З найкращими побажаннями.

Данило

 

We do different subjects at my school: Maths and English, Music and Art, Science and Technology. I love Literature, but I don’t like Science much. We do Geography and History, too. We study Spanish because there are a lot of Latinos here — people from Latin America, like my friend Miguel. We have no uniform and most kids wear T-shirts, jeans and sneakers . In American schools you have to get good grades, otherwise you can be ‘left back’. That means you do the year again. It’s pretty unusual. Another thing — every morning we have the Pledge of Allegiance . Sometimes we all say it together, but usually we just stand up and listen to one kid saying it. If you talk during the Pledge, our teacher Mr. Schumacher gets really mad. I don’t know why, but he really loves the Pledge. A lot of schools don’t do the Pledge anymore. P.S. Tomorrow we are going to the Air and Space Museum. It’s a great museum and I am looking forward to visiting it.

Bye, Steve

 

У моїй школі ми займаємося різними предметами: математикою та англійською мовою, музикою та мистецтвом, природознавством і технікою. Я люблю літературу, але не дуже люблю науку. Ми також займаємося географією та історією. Ми вивчаємо іспанську, тому що тут багато латиноамериканців — людей з Латинської Америки, як мій друг Мігель. У нас немає уніформи, і більшість дітей носять футболки, джинси та кросівки. В американських школах ви повинні отримувати хороші оцінки, інакше вас можуть «залишити». Це означає, що ви навчаєтесь рік знову. Це досить незвично. Інша річ — щоранку ми маємо Обітницю вірності. Іноді ми всі говоримо її разом, але зазвичай ми просто встаємо і слухаємо, як це говорить одна дитина. Якщо ви розмовляєте під час Обітниці, наш учитель пан Шумахер дуже розлютиться. Не знаю чому, але він справді любить Обітницю. Багато шкіл більше не виконують Обітницю. P.S. Завтра ми їдемо до Музею авіації та космонавтики. Це чудовий музей, і я з нетерпінням чекаю його відвідати.

До побачення, Стів